Aankoop

Het zoeken naar een woning is nooit eenvoudig. De meeste mensen doen dit maar 1 of 2 keer in hun leven en er komt een heleboel bij kijken. Voldoet de woning aan alle technische vereisten? Is de aankoopprijs correct? Welke documenten zijn noodzakelijk? Het zijn stuk voor stuk vragen die beter op voorhand beantwoord worden. De aankoop van een woning betekent vaak een financiële verbintenis die je 10-tallen jaren met je meedraagt, waardoor je niet onbezonnen te werk mag gaan. Temeer betekent de aankoop van een woning ook een belangrijk persoonlijk engagement. Jouw woning zal immers ook jouw thuis gaan worden.

Om je te helpen in deze zoektocht kan je een beroep om JG immo. Wij kunnen jouw zoektocht van a tot z begeleiden. De eerste screening van de markt, het schatten van een door jou gewilde woning, prijsonderhandelingen, het nakijken van de technische gegevens of het nakijken van het compromis: JG immo kan je begeleiden bij elke stap, gesteund op onze jarenlange ervaring in de sector.

Interesse? Vraag gerust naar ons voorwaarden. Samen kunnen we dan op zoek gaan naar de ideale begeleiding die volledig op jouw maat opgemaakt wordt.